Égbelátó Alapítvány

Érsekvadkerti tehetségtábor kiállításának megnyitója, gyerekek élménybeszámolója: galériában.

Örömmel jelentjük, hogy a mai napon kezdetét veszi az”Ápoljuk együtt Magyarként kézműves hagyományainkat” című tábor. Lőrincz Enikő kolléganőnknek köszönhetően 2,5 millió forint értékű pályázatot nyert el az Égbelátó Alapítvány. Csepel Önkormányzata által, Morovik Attila Alpolgármester Úr fogadta a XXI.Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola diákjait és a nagyszalontai diákokat és a pedagógusokat. Ajándékcsomaggal és Országház belépővel lepték meg a táborozókat.Az országházi látogatás után Érsekvadkerten, tábor keretében ápolják a magyar hagyományokat kollégáink vezetésével a gyerekek, színes programok keretében.

Égbelátó Alapítvány

 

Kedves Szülők!

 

Alapítványunk hálásan köszöni azoknak Szülőknek a támogatását, akik anyagi hozzájárulásukkal segítették az intézményünkben való, még színvonalasabb oktatás elérését.

A 2020/2021-es tanévet a két új első osztály digitális táblával kezdhette. Az újgenerációs tankönyveket ki lehet vetíteni, így a gyerekek követni tudják az órai munkát. Interaktív fejlesztő játékok, feladatok segítségével még változatosabban sajátíthatják el az írás és olvasás folyamatának alapjait a kis diákok.

A tavalyi évben szintén az Égbelátó Alapítvány segítségével a – hatékonyabb nyelvtanulást segítve -, digitális táblát szereltünk fel a nyelvi tanterembe is. Ennek segítségével a tanulók könnyebben tudják az idegen nyelvet elsajátítani.

Szintén a Szülők által, alapítványunk javára felajánlott támogatásokból papírszínházakat vásároltunk az alsós évfolyamok részére. A mese rendkívül fontos a gyermekek anyanyelvi fejlődése szempontjából is. Ezzel a kis színházzal is fejlesztjük a gyermekek képi és hangi világát.

Intézményünk pedagógusai fontosnak tartják az önképzést. Szintén alapítványunk támogatásával tudjuk kollégáink munkáját segíteni.

Kérjük, támogassák alapítványunkat számlaszámunkra történő befizetéssel illetve adójuk 1%-val!

Bankszámla: OTP RT XXI. 11721026-20277752

Köszönettel: a Móra Ferenc Általános Iskola pedagógusai és tanulói