Móra Ferenc Általános Iskola

Égbelátó Alapítvány

 

Kedves Szülők!

 

Alapítványunk hálásan köszöni azoknak Szülőknek a támogatását, akik anyagi hozzájárulásukkal segítették az intézményünkben való, még színvonalasabb oktatás elérését.

A 2020/2021-es tanévet a két új első osztály digitális táblával kezdhette. Az újgenerációs tankönyveket ki lehet vetíteni, így a gyerekek követni tudják az órai munkát. Interaktív fejlesztő játékok, feladatok segítségével még változatosabban sajátíthatják el az írás és olvasás folyamatának alapjait a kis diákok.

A tavalyi évben szintén az Égbelátó Alapítvány segítségével a – hatékonyabb nyelvtanulást segítve -, digitális táblát szereltünk fel a nyelvi tanterembe is. Ennek segítségével a tanulók könnyebben tudják az idegen nyelvet elsajátítani.

Szintén a Szülők által, alapítványunk javára felajánlott támogatásokból papírszínházakat vásároltunk az alsós évfolyamok részére. A mese rendkívül fontos a gyermekek anyanyelvi fejlődése szempontjából is. Ezzel a kis színházzal is fejlesztjük a gyermekek képi és hangi világát.

Intézményünk pedagógusai fontosnak tartják az önképzést. Szintén alapítványunk támogatásával tudjuk kollégáink munkáját segíteni.

Kérjük, támogassák alapítványunkat számlaszámunkra történő befizetéssel illetve adójuk 1%-val!

Bankszámla: OTP RT XXI. 11721026-20277752

Köszönettel: a Móra Ferenc Általános Iskola pedagógusai és tanulói