Móra Ferenc Általános Iskola

Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy az iskolai hit- és erkölcstan oktatásáról szóló tájékoztató nap időpontja 2019. március 5. 16:15 óra.

Helyszín: az iskola könyvtár.

Ezen alkalommal az egyházak jogi képviselői tartanak tájékoztatást a hittan oktatásáról.

Várjuk az érdeklődő szülőket!

 

 

További képek a galériában:

        


 


Iskolánk jelentős pályázati támogatásokkal kezdte meg a 2018/2019-es tanévet

A tavalyi eredményes munkát folytatva az idén az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul! pályázat keretében iskolánk 2 500 000 Ft vissza nem térítendő pályázati támogatással negyven 7. osztályos tanuló számára tudja biztosítani az egyhetes erdélyi tanulmányutat. A pályázat írója Tényi Imre tanár úr volt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a Nemzeti Tehetség Program keretében kiírt pályázatra két pályázatot nyújtottunk be. A „Kémikusok a Mórábancímű pályázatunkon 1 230 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el. Így a felső tagozatos természeti tehetségterületen tehetséges diákjaink számára, 60 órás felfedezőműhelyben tudjuk biztosítani a tehetséggondozást, tehetségfejlesztést.

Játék és tehetség a Mórában” című pályázatunkkal 1 911 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk el, melynek keretében 190 logikai-matematikai, természeti és testi-kinesztetikus tehetségterületeken tehetséges tanítványunk tehetséggondozásához, tehetségfejlesztéséhez 430 db játékeszköz, képességfejlesztő eszköz beszerzésére nyílik lehetőségünk. A tehetségpályázatokat Lőrincz Enikő tanító, iskolánk tehetségkoordinátora írta.

Az elnyert pályázatok segítségével a tehetséges diákjaink sokoldalú fejlesztését biztosítjuk.


 


 


Tájékoztatás az általános iskolai étkezésről

Tájékoztató általános iskolai étkeztetés igénybevételéhez mellékletei

 

Tisztelt Szülők!

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatást az alábbi telefon számon kérhetnek és az ebéd lemondását:

Szabó Anna szervezési koordinátor

0670-443-2923

Ebéd lemondását még ezen a számon tehetik meg:

278-0258

 


Kedves Szülők!

Kérjük, támogassák alapítványunkat adójuk 1%-nak felajánlásával.

A felajánlott pénz gyermekük javát szolgálja.

Az elmúlt évben befolyt összegből folytattuk intézményünk felszerelését modern, az iskolai oktató-nevelő munkát segítő informatikai eszközökkel. Több tantermet projektorral, korszerű számítógépekkel, hangfalakkal szereltünk fel.

Továbbá, mint minden évben, 2018-ban is kiemelt célunk minél több gyermeket hozzásegíteni ahhoz, hogy részt vehessen erdei iskolán.

Égbelátó Alapítvány

Adószám: 18231928-1-43

Számlaszám: 11721026-20277752